Alarmopvolging

Alarmopvolging houdt in dat wanneer er bijvoorbeeld een brand- of inbraakmelding (per telefoon, persoon of computer) binnenkomt, er actie wordt ondernomen. Dit is uiteraard per melding en klant verschillend en de actie kan variëren van het bedrijf bellen tot onmiddellijke uitruk van surveillance en gelijk waarschuwen van externe instanties als brandweer, politie, etc. De opvolging is pas klaar wanneer alles is afgehandeld en rapport is opgemaakt.

Omdat er regionaal wordt gewerkt zijn we snel ter plaatse. De gemiddelde aanrijdtijd is ongeveer 7 minuten. Door de snelle opvolging kan veel schade worden voorkomen. Bij een loos alarm wordt een complete ronde gemaakt om te zien of alles echt in orde is. Bij een werkelijke inbraak of andere situatie wordt conform de met u gemaakte afspraken gehandeld.

Petroleumhaven 26
1041 AC Amsterdam

Postbus 20705
1001 NS Amsterdam

T +31 (0)6 50 65 66 62
E

Powered by YourSite PoweredBy

Maatregelen rondom coronavirus

Ook Penninkhof Security is helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen (in navolging van de adviezen hierover van Rijksoverheid en RIVM) rondom het Coronavirus.

Op de eerste plaats gaan onze werkzaamheden gewoon door en blijven wij onze klanten dus bedienen: korte lijnen, duidelijkheid en daadkrachtig optreden.

Ons kantoor is echter tot nader order gesloten voor klanten, relaties en overige bezoekers.
Wij blijven wel telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 50 65 66 62.

We hopen op uw begrip voor het nemen van deze ingrijpende maatregelen en wensen u ook veel sterkte in deze periode.

Penninkhof Security