Centrale Post

De Centrale Post is het communicatiecentrum voor diverse taken. Hiervandaan kan dag en nacht contact gehouden worden met diverse dienstdoende beveiligers/sters en/of instanties in de auto, op de motor of op locatie. Dit gebeurt door middel van gesloten portofoonverkeer en telefoon. Er is bewust gekozen voor deze, wellicht iets minder technologische, maar zeer directe en goed werkbare manier van contact onderhouden.

Ook wordt er vanaf de CP ingelogd op diverse camerasystemen van klanten. Hierdoor kan 'live' geobserveerd worden, bijvoorbeeld ter controle of tijdens een alarmopvolging, maar ook het achteraf terugkijken
van beelden heeft al vaak bijgedragen aan het oplossen van diefstallen, traceren van schades, etc.

Hoewel men vaak denkt dat de techniek voor niets staat, zijn wij ervan overtuigd dat de technologie niet zonder persoonlijke opvolging kan. Hiervoor zijn verschilende mogelijkheden. Het mooiste voorbeeld hiervan is en blijft een technisch alarm, waarbij de opvolging snel kan worden ingezet met precies de goede informatie, waardoor de surveillant met hond daadkrachtig kan handelen.

Petroleumhaven 26
1041 AC Amsterdam

Postbus 20705
1001 NS Amsterdam

T +31 (0)6 50 65 66 62
E

Powered by YourSite PoweredBy

Maatregelen rondom coronavirus

Ook Penninkhof Security is helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen (in navolging van de adviezen hierover van Rijksoverheid en RIVM) rondom het Coronavirus.

Op de eerste plaats gaan onze werkzaamheden gewoon door en blijven wij onze klanten dus bedienen: korte lijnen, duidelijkheid en daadkrachtig optreden.

Ons kantoor is echter tot nader order gesloten voor klanten, relaties en overige bezoekers.
Wij blijven wel telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 50 65 66 62.

We hopen op uw begrip voor het nemen van deze ingrijpende maatregelen en wensen u ook veel sterkte in deze periode.

Penninkhof Security