Surveillance

Bij mobiele surveillance wordt met een dienstauto een ronde gereden langs een aantal klanten. Daar wordt gecontroleerd of alle ramen en deuren afgesloten zijn, etc. De instructies verschillen per klant, bij de ene klant wordt alleen 'buitenom' rondgekeken en bij de andere wordt binnen en buiten een hele checklist (ramen, deuren, verlichting, koffiezetapparaat, prullenbakken, etc) afgewerkt. Dit laatste gebeurt meestal binnen een halfuur na sluiting van het bedrijf van de klant en heet, heel toepasselijk, een brand- en sluitronde. Om te voorkomen dat 'onaardige personen' weten hoe laat we waar zijn, worden de routes en tijden per dag aangepast. De rapportage van opmerkingen van de surveillanten wordt 's ochtends nagezien en indien nodig aan u doorgegeven. Gratis, uiteraard.

Petroleumhaven 26
1041 AC Amsterdam

Postbus 20705
1001 NS Amsterdam

T +31 (0)6 50 65 66 62
E

Powered by YourSite PoweredBy

Maatregelen rondom coronavirus

Ook Penninkhof Security is helaas genoodzaakt om maatregelen te treffen (in navolging van de adviezen hierover van Rijksoverheid en RIVM) rondom het Coronavirus.

Op de eerste plaats gaan onze werkzaamheden gewoon door en blijven wij onze klanten dus bedienen: korte lijnen, duidelijkheid en daadkrachtig optreden.

Ons kantoor is echter tot nader order gesloten voor klanten, relaties en overige bezoekers.
Wij blijven wel telefonisch bereikbaar op +31 (0)6 50 65 66 62.

We hopen op uw begrip voor het nemen van deze ingrijpende maatregelen en wensen u ook veel sterkte in deze periode.

Penninkhof Security