Wie zijn wij?

Wij zijn een regionaal beveiligingsbedrijf dat haar werkgebied heeft in en rond het havengebied van Amsterdam. Het biedt alle voorkomende soorten dienstverlening op het gebied van beveiliging, zoals op deze website verder benoemd.

Het team heeft ruime ervaring in het (haven)beveiligingswerk en het werken met honden. Er wordt veel waarde gehecht aan de combinatie van techniek en fysieke inzet (bijvoorbeeld alarmopvolging met hond in combinatie met cameraobservatie door de Centrale Post). Deze combinatie biedt vaak het 2+2=5 resultaat.

Naast de 'bijters' die voor het beveiligingswerk worden ingezet, worden er ook speurhonden opgeleid en ingezet voor bijvoorbeeld narcotica.

Door de hondengeleiders wordt vaak getraind, met name in praktijksituaties.

Overtuigd van het feit dat een beveiligingsbedrijf volledig afhankelijk is van haar personele inzet, wordt er behalve naar het voldoen aan de minimale eisen bewust gekeken naar het overige potentieel per medewerker. Er wordt met name waarde gehecht aan inzet, (levens)ervaring, Hollandse nuchterheid, affiniteit met het havengebied en het kunnen/willen werken met diensthonden.

Wij houden van korte lijnen, duidelijkheid en daadkrachtig optreden.