Centrale Post

De Centrale Post is het communicatiecentrum voor diverse taken. Hiervandaan kan dag en nacht contact gehouden worden met diverse dienstdoende beveiligers/sters en/of instanties in de auto, op de motor of op locatie. Dit gebeurt door middel van gesloten portofoonverkeer en telefoon. Er is bewust gekozen voor deze, wellicht iets minder technologische, maar zeer directe en goed werkbare manier van contact onderhouden.

Ook wordt er vanaf de CP ingelogd op diverse camerasystemen van klanten. Hierdoor kan 'live' geobserveerd worden, bijvoorbeeld ter controle of tijdens een alarmopvolging, maar ook het achteraf terugkijken
van beelden heeft al vaak bijgedragen aan het oplossen van diefstallen, traceren van schades, etc.

Hoewel men vaak denkt dat de techniek voor niets staat, zijn wij ervan overtuigd dat de technologie niet zonder persoonlijke opvolging kan. Hiervoor zijn verschilende mogelijkheden. Het mooiste voorbeeld hiervan is en blijft een technisch alarm, waarbij de opvolging snel kan worden ingezet met precies de goede informatie, waardoor de surveillant met hond daadkrachtig kan handelen.